Staffars Seriers Blog: Butikskampanjer

Butikskampanjer

Utöver det vi säljer i webbshoppen har vi ett antal pågående kampanjer som vi bara har i butiken på Bellmansgatan 26A. I huvudsak för att vi av olika skäl inte kan administrera dom i webbshop. Just nu har vi följande kampanjer i butiken

Manga Köp 5 album betala för 4
Köp 5 album, betala för 4. Vi bjuder på det billigaste. Detta är den kampanj som vi kört längst och gäller all manga som är äldre än fyra veckor dvs de som inte står i mangasnurran i butiken. Svensk eller amerikansk manga gör ingen skillnad och det går utmärkt att blanda språk. Gäller ej de få originalmanga vi har till försäljning.


Dark Horse Digital
Vi delar ut kuponger gratis för en tidning i månaden. I skrivande stund är det Mass Effect, tidigare har det varit Buffy och Star Wars. Håll ögonen på bloggen för att se vilken tidning som är aktuell.

Serietidningar 60 kr/kg
Vi rear just nu ut tidningar för 60 kr/kg från vårt lager. Det är en blandad kompott av superhjältar och indie. Huvudsakligen äldre men en del lite nyare serier letar sig även ned i kartongerna.

Gratis serieoriginal om man köper Legenden om Morhwayle
Författaren Peter Bergting har mycket vänligt erbjudit att ge bort något av sina serieoriginal (hans val) om man köper hans fantasy-roman Legenden om Morhwayle.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar