Staffars Seriers Blog: Sättet att förstöra en serie

02 december 2005

Sättet att förstöra en serie

En av mina svenska favoritserier de senaste åren är Tuula, den finlands-svenska undersköterskan som har sin plats på DNs söndagssida. Det är till och med så att jag har gått och längtat efter möjligheten att inte bara införskaffa den till mitt eget bibliotek utan även sälja på andra människor den serien. Därför är jag oerhört besviken på att när väl det väl kom ett album så var det så uselt producerat. Inte tryckmässigt, det ser fint ut även om jag inte riktigt förstår varför man skall ha hårda pärmar, inte heller serien men väl hur de hade förpackat det hela. Det är tunt, endast 46 sidor, endast en strip eller skämtteckning per sida och väldigt, väldigt dyrt. Det kostar bara några få kronor mindre än det senaste Rocky-albumet. Hur mycket jag än vill så kommer jag inte att kunna sälja mer än på sin höjd 2-3 ex av den, om ens det.

Så besviken på det hela.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar