Staffars Seriers Blog: Rapport från en dryg vecka in i vår serierea

05 mars 2013

Rapport från en dryg vecka in i vår serierea

Vi har nu varit i gång en dryg vecka in i serierean och det har gått över förväntan tycker jag. Full fart de första dagarna och sedan lite lugnare men vi säljer fortfarande ett par böcker per dag. Det som känns skönast är att se böcker som oförklarigen har stått kvar på hyllorna lämna butiken. Känner åratal av gammal frustration släppa.

En liten fascinerande sak har varit att folk som shoppar på lördagar är betydligt mer frågvisa om albumen i reabackarna än de som shoppar på vardagar. Jag får väldigt sällan några frågor men Staffar får dessto fler. Lustigt beteende egentligen, kund ser något som ser intressant och billigt ut men måste ändå fråga massor trots att albumet bara kostar 25 kr. På det beloppet kan man chansa på väldigt mycket, tycker jag. Det är ju inte riktigt som utbudet av album i rean är som dygnsortimentet av billiga skräpDVDer på ett storvaruhus, direkt.

Det har varit kul också och se vad folk reagerar på när jag postar mina mer eller mindre dagliga "fynd i reabacken" på Facebook och Twitter. De brittiska 80-talet står väldigt många varmt om hjärtat fortfarande.

Jag tänker att försöka uppdatera reabacksinnehållet i början av nästa vecka under förutsättning att inget oförutsett händer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar