Staffars Seriers Blog: April är seriemånaden!

10 april 2013

April är seriemånaden!

Herregud vilken fantastisk månad för (Staffars) serier  som ligger framför oss. Vi börjar den på lördag  med signering där  hela Berättelser från Engelsfors-gänget, det vill säga Sara Bergmark Elfgren, Mats Strandberg samt serietecknarna Kim W Andersson, Karl Jonsson & Lina Neidestam är här. Vi kommer att ha både Engelsfors-boken samt Kims, Karls & Linas böcker tillgängliga för signering. Mats & Sara får ursäkta lite men vi är ju en seriebutik.

På söndag 14/4 åker vi till Uppsala för att vara med på Uppsala Comix. Den väldigt trevliga endagars-mässan. Vi säljer fortfarande biljetter dit. 80 kr kostar de. Detta var en av förra årets höjdpunkter och det kommer bli skoj. Vi tar med våra reakartonger och lite annat smått och gott.

Lördag 20/4 kommer vi ha Ola Skogäng och Daniel Thollin här och signera sin rykande färska bok Deus ex Machina 1 Fadern nästa del i Theos Ockulta Äventyr. Albumet är så färskt att det skall debutera på hemmaplan i Uppsala helgen innan.

Sedan kommer vi in i Seriefestival-veckan. För vår del betyder det att vi kommer att ha en av huvudgästerna Lisa Medin här på signering och Vernisage på hennes skyltuställning om Medley torsdagen den 25/4 kl 17.00 och vi kommer att ha en lunch signering med Dennis Gustafsson på fredagen. Vi är givetvis med på mässdagarna och säljer samtidigt som vi har öppet som vanligt i butiken på lördagen.

Visserligen är det i maj men vår fantastiska seriemånad slutar med Free Comic Book Day traditionsenligt första lördagen i maj. Vi kommer att dela ut gratis serietidningar, hålla tävlingar och förhoppningsvis så kan jag övertala någon serietecknare att komma hit.


Sedan skall vi pusta ut innan vi tar nya tag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar