Staffars Seriers Blog: Nu finns Staffars Serier på Google+

06 december 2013

Nu finns Staffars Serier på Google+

Efter att ha släpat benen efter mig finns nu Staffars Serier på Google+. Klicka er till Google.com/+StaffarsSerierStockholm och lägg till oss i någon cirkel.

Anledningen till att vi till sist tog tag i detta är egentligen två. När jag jobbade med kartanseriestockholm.se så upptäckte jag att butiken redan hade en Google+-sida och då är det lika bra att ta hand om den. Jag tyckte det var intressant att den var rätt hyfsad utan att vi gjort så mycket men den var baserad på vår sida hos Google local business dvs en google-tjänst som gör att poppar upp i kartsökningar med öppettider och annat. Genom att lägga till lite bilder (väldigt trevligt att ha en bild på skyltfönstret i kartsökningar) så blev det nästan hemtrevligt.

Det andra skaälet är att Google verkar lägga ett +1-filter över det mesta nuförtiden vilket gör att vi måste hänga på. Detta trots att jag har haft ett visst motstånd mot att lägga till ytterligare en tidsslukare i sociala medier. Vi får se hur detta experiment löper ut. För närvarande tar jag och speglar mycket av innehållet som jag lägger ut på Facebook och Twitter och låter de som använder tjänsterna utveckla innehållet.

En sak som ni hemskt gärna får är att gå in på Google.com/+StaffarsSerierStockholm och lägga in en (positiv) recension av butiken sådant gör oss väldigt glada och hjälper oss förmodligen i olika rankingsystem på Google.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar