Staffars Seriers Blog: Uppsala Comix: Dagen efter, dagen efter

01 april 2014

Uppsala Comix: Dagen efter, dagen efter

Vilken mässa!

Uppsala comix tog musten ur mig så jag skriver det här efter att ha återhämtat mig en dag så fantastisk var mässan för mig. Full fart från början och det var först efter tre timmar som mässans rytm av ebb och flod började komma. Oerhört kul att prata serier med så många och jag fick tid under ebb-perioden att prata med bekanta som Kolbeinn Karlsson, Fabian Göransson, Matt Jonsson, Kim W Andersson, Ellen Ekman och många fler.

Mässans hedersgäst Mike Carey satt konstant vid sitt bord och signerade hela dagen som en mästare. Alltid artig och alltid väldigt trevlig. Jag hann till och med komma över och få något signerat innan vi åkte.

Som vanligt var mässan otroligt välskött, det enda som saknades är fortfarande något enkelt PA för att annonsera att nu sker en föreläsning på ovanvåningen men vad jag kunde höra så var alla väldigt välbesökta. Jag blev oerhört imponerad av det fina mässprogram som de gjort där de inte bara presenterade alla som var där utan även gav utrymme för en ung serieskapare att bli utgiven vilket jag tycker är ett mycket fint initiativ från arrangörerna. De är verkligen en av de absolut proffsigaste arrangörerna av seriemässor i landet med undantaget då att SIS är på en helt annan skala p.g.a. sin storlek.

Har ni ännu inte varit på den här mässan så håll dina ögon öppna för när nästa års mässa är för detta är jättetrevligt.


Jag hann/orkade inte ta några bilder under mässan så jag lånat denna från Uppsala Comix facebooksida. Jag finns med på bild i myllret. Hittar ni mig?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar