Staffars Seriers Blog

02 mars 2005

Kul utställning hos vår granne

Seriegalleriet kommer att ha vernisage på en kul utställning nu på lördag. Paul Ströyer som är mest känd som den enda svenska "editorial cartoonist" som varit verksam under en längre tid Poul Ströyer

Vad som är riktigt roligt är att alla skämtteckningarna är signerade av de politiska personerna så du kan passa på och få en skämtteckning som driver med Göran Persson signerad av Göran Persson något åtminstone tilltar mig en smula.

Följande personer skall ha signerat originalteckningarna:
Göran Persson, Ingvar Carlsson, Carl Bildt, Thorbjörn Fälldin, Ola Ullsten, Alf Svensson, Gudrun Schyman, Bengt Westerberg, Lars Werner, Karin Söder, Ulf Adelsohn, C-H Hermansson, Birger Schlaug, Eva Goes, Mona Sahlin, Laila Freivalds, Ylva Johansson, Erik Åsbrink, Mats Hellström, Allan Larsson, Ingemar Mundebo, Mats Hulth, Stig Malm, Bertil Jonsson, Kenth Pettersson, Hans Lindqvist, Bert Karlsson.


Som en liten uppföljning till försäljningen av Tintin-sidan så pratade jag lite med Markku och han vill minnas att ett omslag till ett av Tintin-albumen såldes för omkring 3 miljoner franc vilket om jag minns rätt var något högre värderad än kronan när det begav sig. Det är i alla fall uppenbart att om man behöver pengar är det väl värt att sälja sina Tintin-original.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar