Staffars Seriers Blog: I senaste Previews

03 augusti 2005

I senaste Previews

Jag har gjort en första genomgång (förberedande för vår genomgång) av Previews och där noterade jag att Dark Horse skall börja ge ut Nexus igen. Något som är en naturlig följd av ett par av de trender som finns just nu (album ges ut i allt större mängd och 80-tals nostalgi). Men det som fick mig var att höja på ögonbrynen var att serien kommer att ges ut som en s.k. Archive utgåva dvs ordentligt inbundet album, med mycket bra papper och tryck samt väldigt dyr ($50) vilket får mig att känna mig väldigt kluven till det här då Nexus är en mycket bra serie (åtminstone så länge Steve Rude tecknar) som borde finnas tillgänglig men priset är alldeles för högt något som innebär att bara ett fåtal kommer att ha råd/vara villig att köpa den samtidigt så är det så att det stora utbudet av seriealbum just nu gör att om den hade givits ut som ett vanligt album så skulle den ha drunknat i mängden.

Så jag är glad att den kommer ut men ledsen att vi inte kommer att ha den till försäljning.

1 kommentar: