Staffars Seriers Blog: Flygande start på serierean

22 februari 2013

Flygande start på serierean

Vi har dragit i gång vår stora serierea i dag och det har varit full fart med många som väldigt tyst och målmedvetet letat igenom våra kartonger. Det är en hel del där att gå igenom så jag förstår att det tar lite tid.  Så långt allt bra, det enda smolket än så länge var att vårt webbhotell har dök lagom till dess att vi öppnade. Oerhört frustrerande men inte mycket vi kan göra åt det. Rean är planerad att pågå till och med 22:a mars med ev ett litet uppehåll i butiken lördagarna 9:e & 16:e mars när vi har signeringar.

För er som undrar om inriktningen så hittar ni några av de 100-tals album som vi rear på vår serierea-sida. Jag räknar med att uppdatera den under de närmaste dagarna med fler album som jag inte har hunnit lägga in. Dessvärre för er ute i landet så är inte listan helt komplett över alla de album som vi rear   helt enkelt för att vi inte har haft alla i shoppen.

På det hela taget känns det här som en stor ordentlig rea som jag hoppas att ni verkligen gör fynd på. Mitt bästa tips? Förmodligen World Encyclopedia of Comics för bara 100 kr.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar