Staffars Seriers Blog: Välkommen till Seriestockholm

28 november 2013

Välkommen till Seriestockholm

Nu har seriestockholm.se slagit upp sina portar. Den är tänkt som en fast punkt för alla er som vill hålla koll på vad som händer i serieväg i Stockholm dvs signeringar, utställningar, releasefester mfl.


Vad hittar du där?
Först och främst så är det ett kalendarium som försöker täcka in det mesta av det som händer i serieväg i Stockholm. Du hittar även information om Stockholms seriebutiker, bibliotek mm. En google-karta finns där också för att hjälpa er att hitta till alla butiker.

Vem står bakom sidan?
Det är Staffan här på Staffars som ligger bakom sidan och Håkan som jobbar är till och från i butiken har gjort mycket med formen. Innehållet genereras av serieintresserade och du är välkommen att lägga in ditt serierelaterade evenemang. Gör du det regelbundet så får du hemskt gärna ta kontakt med Staffan så får du inloggningsuppgifter.

Vad finns kvar att göra
Grundfunktionen finns där. Jag är inte helt nöjd med färgsättningen och för att handla om serier är det rätt lite bilder. Jag fick en fantastisk stockholmsvy av Ola Skogäng att använda som jag tyvärr bad att få i för stor storlek och inte kunde använda till slut. Skulle vilja ha en tecknad "rubrikbild" sådant livar upp.

Sedan så funderar jag på över att sätta upp information om aktiva föreningar men det hänger nog lite på att det finns en aktuell hemsida någonstans och gränsdragningar. Nafs(k) har ju möten och så i Stockholm men är de stockholmsbaserade?

Just nu saknas det banners för att folk lättare skall kunna göra reklam för sidan. Det grafiska är inte min grej erkänner jag villigt. Jag har tänkt att kosta på mig lite adwordspengar på sidan men det får vänta till efter årets julklappar är betalda.

Hur kan jag hjälpa?
Sprid att sidan finns på alla sätt du kan. Blogg, twitter, Facebook, Google+. Folk behöver veta att den finns för att använda den. Lägg till alla evenemang som saknas. Har du idéer om hur sidan skall utvecklas får du hemskt gärna kontakta Staffan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar