Staffars Seriers Blog: Välkommen 2014

07 januari 2014

Välkommen 2014

Det är min första dag efter semestern i dag och jag har fullt upp med att komma ikapp med mail och annat som jag negligerat. Ni postorderprenumeranter som väntar på sändning kan vara lugna med att jag jobbar med det just nu. Vi ligger även efter med att uppdatera webbshoppen. Vi får fortfarande in varor varje vecka men ligger en månad efter med att få in dom i databasen. Jag halkade efter i början av december och under min semester så blev det inte gjort. Jag skall ta tag i det så fort jag fått iväg det senaste utskicket.

Det är fullt upp som ni säkert förstår men låt inte det hindra er för att komma in och prata med mig. Jag har spenderat två veckor i skogen och är lite sällskapssjuk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar