Staffars Seriers Blog

19 oktober 2003

Det har vari lite dålig fart på bloggandet på sistone och det beror på två saker. Dels så skall vi på en mässa den 25-26 oktober och dels så håller vi på med en uppdatering av websiten som kommer att förhoppningsvis innehålla en förbättring. Men det tar tid och det går ut utöver den här bloggen.

Dags därför att avsluta och därmed förhoppningsvis avföra några ämnen:

Marvel har officiellt anmält förändringarna och kombinerar man det med Comicons the Beats uppgifter verkar det som om Bill Jemas saga verkligen har tagit slut.

Marvel verkar för övrigt nästan vilja stryka ett streck över Bill Jemas hela period. Tsunami var det sista projekt som Jemas kom igång med. (Epic hann inte publicera några tidningar) Nu har de strukit alla Tsunami-albumen och Marvel har inte talat om när eller ens om de skall dyka upp på nytt.Crossgen skickade precist ut en pressrelease (ok det där inte pressreleasen utan the Pulse genomgång av den) om att de halverar sin utgivning. Det borde betyda att de stryker dödköttet och bara har kvar de lönsamma titlarna. Intressant nog är det de titlar som har haft en gemensam röd tråd som har försvunnit, vilket kan tyda på att de kommer att starta om Crossgen universumet snart men det är troligare att det är svårarare att sälja projekt till Hollywood om tidningarna hänger samman än om de är självständiga projekt. Se Marvels problem med Mutant X.Vet inte hur det kommer att se ut med tid nästa vecka. Som det ser ut nu kommer jag att ha fullt upp fram till onsdag och därefter skall det förhoppningsvis lugna ned sig lite.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar