Staffars Seriers Blog: En sak jag gillade med min semester...

24 oktober 2006

En sak jag gillade med min semester...

... var att det fanns en hel hög med serier som väntade på mig. Ett livets stora nöjen är att krypa upp i sängen med en hel trave olästa serier och bara njuta. Något som var skojigt var att det var rätt stor bredd på serierna som kommit. Vi hade dels en del tunga verk som den nya Marjane Satrapi-boken; uppföljaren till Pyongyang och den andra Yoshihiro Tatsumi samlingen, nyutgivningar av klassiska gamla serier som Buzz Sawyer och Passionella av Jules Feiffer, moderna superhjältar med Grant Morrisons nystart av Authority, en del ny skoj manga (inte för mycket tack och lov) samt slutligen en del skoj svenska överaskningar som ett nytt Valhall-album och Komikas höstutgivning.

Får nästan ta en semesterdag till för att hinna med och läsa allt.

2 kommentarer:

  1. Välkommen tillbaka Staffan! Hoppas du har haft en skön semester och att du är pigg på att blogga.

    Du har flera godbitar i ditt berg av serienyheter att se fram emot. Själv tyckte jag särskilt mycket om den nya Yoshiro Tatsumi-samlingen: i synnerhet titelnovellen och den som hette "Beloved monkey". Men det är förstås jävulskt deprimerande läsning. Om jag får lägga till en bok på ditt serieberg så blir det den älskvärda självbiografin "Kampung boy", årets för mig (hittills) roligaste överraskning.

    SvaraRadera
  2. Jodå, det blir väl inte varje dag bloggning men jag hoppas kunna komma igång ordentligt. Just nu känns det som en startsträcka där motoren inte riktigt har börjat tugga igång.

    Vi har bara ett ex kvar av Kampung Boy så jag har låtit den ligga i butiken medans jag arbetar mig ned i högarna. Staffar blev väldigt förtjust i den också så den är definitivt något som skall läsas (och hållas i lager)

    SvaraRadera