Staffars Seriers Blog: En sak jag gillade med min semester...

24 oktober 2006

En sak jag gillade med min semester...

... var att det fanns en hel hög med serier som väntade på mig. Ett livets stora nöjen är att krypa upp i sängen med en hel trave olästa serier och bara njuta. Något som var skojigt var att det var rätt stor bredd på serierna som kommit. Vi hade dels en del tunga verk som den nya Marjane Satrapi-boken; uppföljaren till Pyongyang och den andra Yoshihiro Tatsumi samlingen, nyutgivningar av klassiska gamla serier som Buzz Sawyer och Passionella av Jules Feiffer, moderna superhjältar med Grant Morrisons nystart av Authority, en del ny skoj manga (inte för mycket tack och lov) samt slutligen en del skoj svenska överaskningar som ett nytt Valhall-album och Komikas höstutgivning.

Får nästan ta en semesterdag till för att hinna med och läsa allt.