Staffars Seriers Blog: Snart tillbaka igen

22 oktober 2006

Snart tillbaka igen

I morgon, måndag är jag tillbaka i butiken igen efter en lång semester, kommer bli spännande och se om butiken står kvar. :-)

Det har varit väldigt skönt och rätt konstigt att inte bry sig om vad som händer i serievärlden under min ledighet. Sedan jag började att stå i butik så har jag nästan haft daglig koll gentemot nyhetssidor och diskussionsforum samt kollat mail stup i kvarten och nu slutade jag nästan helt med detta (höll mig till ett mer allmängiltigt forum med många serienördar). Har börjat tugga igenom några av diskussionsforumen men det verkar inte ha hänt så mycket i serievärlden den här perioden.

Jag noterade dock att Staffar fått upp sin previewsgenomgång vilket jag tycker är rätt strongt av honom då hans arbetsbörda varit rätt enorm under min ledighet.

Det tar väl någon vecka att komma upp till speed så jag hoppas att ni har förståelse för om jag inte har full koll direkt. Får ta och gå igenom fakturor för att se vad som faktiskt har kommit in under de här veckorna. Ordern skall in snart dessutom. så det blir till att sätta sig in i den snabbt också.

Ett stort tack till Daniel och Håkan som gjorde det möjligt för mig att ta ledigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar