Staffars Seriers Blog: God Jul

23 december 2006

God Jul

Sitter i butiken julfin med kostym och tomteluva och väntar på att första kunden för dagen skall komma in. Jag misstänker att det kommer relativ lugn dag idag då det känns som om den utdragna julhandeln borde sätta sina spår, inte så att jag klagar ifall jag har fel men just nu så låter jag julmusiken strömma över mig (just nu Önska dig en stilla natt) och slappnar av.

Ooops, kund i butiken.

Se då har jag haft dagens första kund. En mormor som köpte två Marsipulami-album till sitt femåriga barnbarn som är på väg att lära sig läsa. Det finns hopp för den nya generationen av serieläsare med sådana morföräldrar. :-)

Jag hoppas att alla ni får en riktig god jul med massa mat och gott att dricka och framför allt värme människor emellan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar