Staffars Seriers Blog: Älskar julhandeln

09 december 2006

Älskar julhandeln

Jag älskar verkligen den här tiden i butiken. Folk kommer och söker de mest underliga saker som de vill minnas att de sett en gång i tiden och som bara måste finnas att köpa nu, någonstans. Idag hade jag en sådan kund inne. Det var en pensionerad dam som i sin barndom hade läst en massa noveller i någon veckotidning som hon inte kunde förstå varför någon inte hade gett ut i bokform det senaste året. "Det var ju så bra".

Fast dagens höjdpunkt var ändå tre mangatjejor i 15-års åldern som besökte butiken för första gången och som knappt kunde bärga sig över den enorma mängd manga som stod framför dom. De upptäckte också att vi hade vår kampanj "köp 5 mangaalbum, betala för 4" och det utbröt en rätt intensiv diskussion om vem som skulle få gratisalbumet när de slog ihop det de köpte. Dessutom skulle en av dom köpa en julmanga till någon i gänget så då gällde det att gömma undan den så att personen ifråga inte skulle få se vad hon skulle få. Därefter så skulle det lånas pengar av varandra för att kunna betala alltihopa. Tänk så komplicerat det kan vara ibland att köpa några mangaalbum. :-)

2 kommentarer:

  1. Jag har korrigerat stavfelet:

    Fast dagens höjdpunkt var ändå tre mangatjejor i 15-års åldern som besökte butiken för första gången och som knappt kunde bärga sig över den enorma mängd man som stod framför dom."

    Blixt

    SvaraRadera
  2. Heh, du fick mig att dubbelkolla vad jag skrivit.

    SvaraRadera