Staffars Seriers Blog: Godbitar från den senaste leveransen

23 juli 2010

Godbitar från den senaste leveransen

Det är två tunga titlar som toppar den här veckans leveranser varav jag börjar med min favorit: Scott Pilgrim som avslutas i och med den här sjätte delen. Eftersom vi fick in serierna i går så har jag redan hunnit läsa det här albumet och den är lika lysande som de övriga. Serieskapare som likt Bryan O'Malley lyckas avsluta sina serier med flaggan i topp är värda alla hyllningar de kan få. Kan likt Håkan inte vänta på att få se filmen i höst. Tror den kan bli hur kul som helst.

Det andra tunga albumet som jag vet att många har väntat på är Walking Dead Bk 12. Robert Kirkmans fantastiskt framgångsrika Zombie-serie som nu skall bli en TV-serie. Och av förhandsbilderna att döma så håller de sig väldigt nära serien så den har alla förutsättningar till att bli en framgång den med.

Utöver dessa megareleaser så kan vi notera följande från veckans leverans:

DC börjar komma i kapp med utgivningen av de lite billigare albumen i Blackest Night cross-overn. Green Lantern Rage of the Red Lanterns är numren just innan det hela bryter ut. Jag hävdar att just Blackest Night har varit något av det roligaste som kommit i superhjälteväg på länge. Någon gjorde äntligen en stor slam-bang-alla-titlar-kross-över och gjorde den skoj och betydelsefull.

Det senaste Groo-albumet har kommit in, Hogs of Horder har den vanliga mixen av sjuk humor och samhällssatir som vi kommit att älska från Aragonés & Evanier. Ni har väl för övrigt inte missat att vi har en stor kategori med bara Groo-tidningar.

Slutligen så har vi äntligen fått in nya ex av Fucking Sofo

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar