Staffars Seriers Blog: Läsecirkelns höstprogram

08 september 2010

Läsecirkelns höstprogram

Det börjar bli dags att läsa lite serier igen.

Som vanligt kommer vi att mötas upp i butiken vid stängningsdag kl 18.30 en torsdag mitt i månaden och gå vidare till en pub i närheten för en stund spirtuell diskussion kring ett aktuellt album.

Jag har kommit fram till att detta är vad vi kommer diskutera under hösten:

16/9 Girl Genius av Phil Foglio

Phil Foglio har haft en tendens att komma upp under våra diskussioner så det är lika bra att vi tar ett helhetsgrepp om honom och inte minst hans onlineserie Girl Genius som i mångt och mycket kan förebåda vad som komma skall för serierna. Kanske kommer även Anders loves Maria och Rock Manlyfist att dyka upp i diskussionen.

14/10 Frances 2 av Joanna Hellgren

Vårt första återbesök och det till ett album som vi tycker oerhört mycket om förra gången vi tog upp det. Hur tycker vi att historien har utvecklats sedan bok 1? Har Joanna gått från klarhet till klarhet?

25/11Theos Ockulta mysterier av Ola Skogäng

Jag är jätteglad över att det finns en svensk äventyrsserie som bara är ute efter att roa. Därför tar vi upp den och ev andra svenska äventyrsserier.

16/12 Årssammanfattning


Hur har serieåret varit. Vad har varit den största läsupplevelsen under året. Största besvikelsen? Vi spånar även vidare mot nästa års utgivning och vad vi känner oss spända på att få se.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar