Staffars Seriers Blog

23 maj 2004

Albumrean

I lördags så svärmade mangaköpare som bålgetingar när vi öppnade för att köpa billiga mangaalbum. Tro det eller ej men alla fick plats framför mangahyllan och Björn lyckades hjälpa alla de som sökte speciella album.

Webbshoppen

Vi har nu lagt in de superhjältealbum som vi har i lager i webbshoppen. Nästa kategori som vi ger oss på är förmodligen dagspressåtertryck.

Inte igen!

Som Björn så riktigt påpekade i april månads previewsgenomgång så är Marvel på väg med raska kliv mot en 90-talet i sin utgivning. Nu skall de tydligen starta en ny klonsaga i spindelman-tidingen.

Those Whacky Americans!

En republikanskt senator vid namn Duncan Hunter har drömt upp ett lagförslag som om de skulle gå igenom skulle ge missnöjda föräldrar möjligheten att stämma alla som varit inblandade i att sprida ett dataspel, film eller för all del en serietidning som innehåller "material that is harmful to minors". Straffet föreslås bli minum $10 000. Själv tycker jag det hela låter fruktansvärt kan ingen tänka på barnen och stoppa det hela. Man får verkligen hoppas att republikanerna får storstryk i årets val.

Oj då

Forbes.com rapporterar att Marvels börskurs sjönk betänktligt efter det att två tungviktare hos Marvel, Isaac Perlmutter och Avi Arad har sålt av en stor del av sina aktier. Perlmutter är den som i praktiken äger Marvel numer och Arad är ansvarig för Marvels filmprojekt att de realiserar en del av sina Marvelpengar ses av en del investerare som att Marvel är på väg mot sämre tider, vilket nog är sant då vågen av seriefilmer snart bör ebba ut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar