Staffars Seriers Blog

23 november 2004

Wooo! Bara 30 minuter försent!

Jag tycker det är jättetrevligt att det kommer snö, jag lovar men tyvärr får det SL att, hur skall vi säga, hicka till. Idag så var det tydligen växelfel vid Skärmarbrink så det gick bara ett tåg mellan Farsta Strand och Blåsut. Tack och lov hade jag turen att tåget kom till min station straxt efter det att jag kommit dit. Så resan till Blåsut gick rätt snabbt. Sedan fick jag bara vänta drygt 10 minuter på ersättingsbussarna (tror det är nytt personbästa) lite orutinerat så ställde jag mig vid första bästa busshållplats men hann snabbt över gatan till bussen som gick in till stan. Det är alltid tillrådigt att titta på busshållplatsen innan bussarna kommer så att man noterar åt vilket håll bussarna går.

Trots den korta väntetiden så fanns som det vanligt några enorma gnällspikar som tror att det hjälper att skälla ut busschaffisar för att SL inte klarar av att informera på ett sätt som gnällspikarna förstår, suck.


Nåja, det hela slutade med att jag kom en halvtimme försent idag så om någon stackare fick vänta förgäves så ber jag om ursäkt och ber att ni skickar alla elaka tankar till Skärmarbrinks växelstation.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar