Staffars Seriers Blog: På Stan artikeln

03 april 2006

På Stan artikeln

DN På Stan hade en stor artikel om seriekvarteren som vi befinner oss i, i fredags. Något som givetvis drog en hel del folk vilket vi är innerligt tacksamma för. Däremot kändes det som om de hade kunnat lägga lite mera krut på att få fakta korrekta. Till exempel så ligger inte Serieslussen och vi på var sin sida om Soda, när man tittar på kartan som medföljer så fick man intrycket att vi låg på Serieslussens plats och Serieslussen på andra sidan gatan mfl misstag.

Både Robert och jag var mycket nöjda med sätttet som fotografen arbetade på och därför blev det en liten chock när vi såg bilden de valt ut. Riktig bedrövlig bild på båda oss två, så dålig faktiskt att min mor inte kände igen mig utan behövde läsa bildtexten för att kontrollera att det faktiskt var jag.

Och då har vi heller inte talat om uttrycket som de försöker mynta om kvarteren som jag inte kommer benämna med namn i rädsla av att det sätter sig utan jag konstaterar bara att jag la artikeln i skylten och la en lapp över uttrycket där jag skrivit "Seriemeckat" vilket jag finner ett betydligt bättre uttryck.

Men som sagt, man skall inte tacka nej till en ändå så positiv uppmärksamhet från en av de stora drakarna. Nu hoppas vi bara att svenskan [vars seriebevakning håller betydligt högre klass] ger oss lite kärlek. :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar