Staffars Seriers Blog: Seg dag idag

11 januari 2007

Seg dag idag

Jag avskyr den här årstiden, allt är så segt och långsamt. Just den här veckan har det varit tokdött i hela området runt butiken och det märks lite väl mycket i kassan. Tyvärr sätter det spår även i mina egna aktiviteter här i butiken då nästan blir apatisk pga saknaden av stimulans från kunder. Har en lista med småsaker som behövs fixas nu men jag stirrar bara dumt på den och hoppas att mina mentala superkrafter skall få sakerna gjorda utan ansträngning. Har ännu inte lyckats men skam den som ger sig. Nåja, tog mig i all fall i kragen och dammsög.

Det blir nog bättre fart imorgon. :-/

2 kommentarer:

  1. Kanske kan min serie pigga upp dig? :)

    SvaraRadera
  2. Det gjorde den! Ett alldeles utmärkt sätt att börja helgen på.

    Gör fler. :-)

    SvaraRadera