Staffars Seriers Blog: Vad dum man känner sig ibland

04 januari 2007

Vad dum man känner sig ibland

Vi har i 5 års tid svurit ve och förbannelse över det stambyte som vi genomled här i butiken. Det innebar inte bara ett stort ingrepp i våra affärer utan även att vi fick sämre ventilation i butiken. Luften har mer eller mindre stått still i lokalen och vi har fått använda fläktar för att kunna sitta i lagerdelen och använda datorn sommartid.

Idag så höll jag på att sätta upp lite saker i ena hörnan av butiken där vi har en del sladdar som hänger och som jag givetvis stöter till så att de dimper ned i golvet. När jag senare skall hänga upp det så upptäcker jag att vi hängt upp dom på handtaget till ett spjäll och när jag öppnar det så strömmer det frisk luft in i lokalen. I fem djävla års tid har det alltså varit vårat eget djävla fel att luften varit dåligt! Länge sedan jag kände ritkigt så dum.

Vi får se imorgon om luften verkligen känns så bra som jag hoppas men sämre kan det i alla fall inte bli.

2 kommentarer:

  1. Spännande med lokal utveckling ;)

    SvaraRadera
  2. Så går det att se det också. :-)

    Fast jag håller nog mest fast vid dumkänslan.

    SvaraRadera