Staffars Seriers Blog: Så trevligt med blommor

23 april 2007

Så trevligt med blommor

En av de där kunderna som sprider en enorm glädje och energi kring sig när de besöker butiken var inne i fredags och bad nästan om ursäkt för att det varit så länge sedan hon besökt butiken. Hon hade dessutom med sig blombuketter till både Staffar och mig och butiken vilket var första gången tror jag.

Det kändes som en väldigt trevlig avslutning på en intensiv arbetsperiod som innehållit både upp och ned men framför allt en hel del jobb. Vi fick ett erbjudande om att dela ut en rabattkupong på en förhandsvisning och då vi alltför sällan gör detta har vi ingen riktig mall att gå efter så det blir en del tankeverksamhet kring hur skall den se ut och inte minst att försöka lista ut hur det desktopprogram vi har fungerar. Frusterande saker sådana saker kan vara, miljoner inställningar som alla påverkar något men tar man inte tiden till sig och går kurser blir inlärningskurvan stor.

Kommande veckan blir också intensiv med en orderdeadline kombinerat med SPX till helgen så det blir till att jobba 7 dagar i sträck. Tur att första maj fortfarande är helgdag så att det blir ett automatisk brejk där. Fast jag skall inte klaga då jag vet att det finns de som har det betydligt värre just nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar