Staffars Seriers Blog: SPX

25 april 2007

SPX

Till helgen är det dags för det närmaste vi kommer en stor seriemässa i Stockholm, SPX i Kulturhuset. Det börjar redan på fredag med föredrag av olika slag samt invigning av årets utställning som i år behandlar Martin tom Dieck.

Under lördagen och söndagen är det fansinförsäljning och svenska serieförlagen presenterar sin vår utgivning med åtminstone fyra böcker som debuterar under SPX. Vi kommer även att vara där under dessa dagar och sälja ett urval från butikens sortiment.

Vad som är kul är att det blir två stycken releasefester under helgen. Dels kommer Komika att ha en på fredagen på Björngårdsgatan som ligger nästgårds till butiken (det är gatan upp från Sushibaren för er som känner till området) och dels så kommer Kolik att ha en på lördagen på Bondegatan 1F med humana dryckespriser.

För mer specifik information besök de olika länkarna.

Väl mött där!

7 kommentarer:

 1. Va bra Staffan! Jag tänkte precis höra med dig om ni kommer vara där. Ska förmodligen ta mig förbi Kulturhuset :-=

  SvaraRadera
 2. Kommer ni bara ha svenska serier, att göra "reklam för" eller blir det litet manga andra utländska serie med? Tjohej! :-)

  SvaraRadera
 3. Vi kommer ha med ett axplock. Jag kommer att undvika allt från Kolik, Komika, Galago som jag vet kommer att vara där. Tar nog med mig ett par 300-album, varannan vecka utan och kanske ett par Optimal-album.

  Räknar med att ha ett bord manga och ett bord annat på ett ungefär.

  Har du önskemål är det bara att säga till så skall jag plocka medd et.

  SvaraRadera
 4. Varför inte mangorna Genshiken å Nana? :-) Engelska förstås ;-)

  SvaraRadera
 5. Kommer du/ni vara där under några specifika tider, eller så gott som alla dagar och öppettider som festivalen varar?

  SvaraRadera
 6. Klart vi kan ta med dom. Vilka volymer önskas?

  Vi kommer vara där på lördag och söndag. Fredag har vi öppet som vanligt i butiken och jag misstänker att vi tjuvar en halvtimme eller två på söndagen om det går.

  SvaraRadera
 7. Tjenatjena!!

  Jag vill spana in de från vol4 o fram till de senaste av Genshiken.
  Av Nana räcker det med vol 1 och 2 isåfall.

  Kommer ni att ha festivalerbjudande på serierna över lag, eller är det butikspriser som gäller? Coolt med seriefestival iaf, Sverige behöver fler, och framförallt med små förlag!

  SvaraRadera