Staffars Seriers Blog: Den nya europeiska vågen

15 maj 2007

Den nya europeiska vågen

Kallar vi en ny drive i butiken där vi har valt ut ett antal europeiska serier (både på svenska och engelska)för en köp 4 och betala för 3-kampanj. Tyngdpunkten ligger så här initialt (jag räknar med att byta ut en del album om ett par veckor) på First Second och NBMs utgivning av Lewis Trondheim, Joann Sfar & Christopher Blain men vad som är kul är att upplägget gör att vi även kan få med David B, Marjene Satrapi, Depuy & Berberien och Guy Deslile dvs en blandning mellan den nya tidens Spirou och liknande barn- och ungdomsserier och betydligt mer seriösa vuxenserier.

Det känns oerhört kul att kunna göra en sådan här kampanj och få med en del av den nya svenska utgivningen. Initialt finns Komikas Donjon och Flugan med i kampanjen. På sikt kommer jag att plocka in ett par svenska serieskapare bland de album som ingår i kampanjen men det kommer att vara seriealbum som passar in bland dom dvs olika typer av serieromaner snarare än samlingar av olika noveller.


De 25 album som ingår i det initiala erbjudandet. Det finns två album som motsäger ett tredje i den här samlingen, kan du se vilka de är?

Apropå butikskampanjer, ni har väl koll på att vi fortfarande kör köp 5 betala för 4 på all äldre manga? Om inte, så är ni påminda nu i alla fall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar