Staffars Seriers Blog: Godbitar från veckans sändning

14 maj 2009

Godbitar från veckans sändningDet är två tunga klassiker som kom in den här veckan då IDWs Library of American comics förgylls av den sjunde Dick Tracy boken och den tredje Little Orphan Annie boken. Det är värt att notera att från och med den här volymen så byter Dick Tracy format till samma som de övriga i serien, stort och maffigt mao.


Frank Cho visar lite livstecken med en konstbok med hans två favorit ämnen Apes & Babes.


Superman New Krypton visar att det finns liv i Stålmannenserierna efter All Star Superman. Lite kul att de förändrar myten och status quo genom att ge Stålis lite fler Kryptonianer att leka med.


The Unwritten
är en ny serie av teamet bakom Lucifer. Börjar lovande och jag är intresserad av vart det hela tar vägen. Billigt första nummer för de som vill pröva på serien. Handlingen i korthet går ut på att sonen till en författare av Harry Potter-typen (och fenomen) har försvunnit och att det kan vara som så att den värld som han beskriver finns på riktigt.

Slutligen så har tredje delen i Andy Diggles nystart av Hellblazer kommit in. Jag är mycket förtjust i hans version som återupplivade mitt Hellblazer-intresse igen. Diggle återför Constantine till skräckrötterna och det lite obehagliga som fanns med till exempel Newcastle-historien.

Som vanligt finns allt på nyinkommet-sidan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar