Staffars Seriers Blog: Månadens previewsgenomgång klar

19 mars 2010

Månadens previewsgenomgång klar

Sent om sider har vi fått upp en genomgång av vad som komma skall. Den här gången så är det Staffar och jag som står för genomgången. Håkan lovar dyrt och heligt att nästa gång då... "skall han göra något annat då med". Ok, det sista sa han inte men jag känner honom vid det här laget rätt bra och det är nog så det kommer att bli. Såvida han inte läser det här och tänker att "Nu djäklar skall jag sätta Staffan på plats". Den som checkar in i nästa månad får se. Spännande eller hur?

Ni hittar genomgången här och en lista över tidigare genomgångar här.

Ett smakprov på genomgången från Staffars penna:

Troublemaker Book 1
Janet Evanovich (W), Alex Evanovich (W), and Joëlle Jones (A)
On sale July 14, FC, 112 pages, $17.99, HC, 6" x 9"

Måste bara børja med att säga att jag inte på något sätt mäktar førstå att den här titeln inte hamnade på Previews-omslaget!?? Jag menar, det här är den nya volymen i en bokserie av en førfattare vars bøcker säljer i miljonupplagor!! Hon är ju mest känd før bøckerna om Stephanie Plum, en ung kvinna vars ena jobb är prisjägare, och vars sidekick är en f.d. prostituerad, och. vars. kärleksintresse. närmast. är. en amerikansk version av Riding Bean??!! Erm, jo, det påminner faktiskt en hel del om Gunsmith Cats, och även om den titeln ännu inte hade børjat øversättas när den førsta Plum-romanen kom ut så måste jag säga att det känns väldigt rätt att Evanovich nu ges ut av just Dark Horse!
Men även utøver Plum-bøckerna så skriver eller startar hon andra bok-serier, exempelvis Full-serien, där den førsta boken var en omarbetad version av en av hennes tidigare kärleksromaner, och där føljande bøcker sen skrivs av Charlotte Hughes, førmodligen med en viss begränsad assistans av Janet Evanovich, något som jag misstänker även kommer att gälla før kommande delar i den här serien. Det här blir alltså den tredje historian om Alex Barnaby och Sam Hooker, och medførfattare den här gången är Evanovichs dotter Alex, som annars är ansvarig før moderns webbsajt och en tidigare interviewbok med Janet. Men dom spekulationerna rør mer kommande volymer! Vad som nu erbjuds är ännu en underhållningsdeckare av ett par Evanovicher, vältecknat av Joëlle Jones!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar