Staffars Seriers Blog: Jag, en radiostjärna

05 maj 2010

Jag, en radiostjärna

Jag är återkommen till butiken efter en förmiddagsutflykt i radions värld. Tillsammans med Ferdinand från Shazam.se så var vi inbjudna och prata superhjältar i P3 Kultur. Det är inte första gången jag varit i radio men det var första gången ordentligt i en studio. Har en gång varit hos Annika Lantz men då var det se på radio då allmänheten fick komma och besöka så vi satt på en scen och pratade strunt. Oerhört fjantigt inslag var det vilket det inte var den här gången. Den utmärkta programledaren Johanna Koljonen var väldigt välorienterad i seriernas  fantastiska värld vilket gjorde det hela till en väldigt trevlig erfarenhet.

Jag tror jag bara virrade bort mig lite grann när vi pratade om vad som fanns tillgängligt av Ed Brubakers
 Captain America. Tur att Ferdinand stod beredd att hacka lite. Det var i extramatrialet så de flesta som lyssnar kommer inte att höra det, förhoppningsvis.

Om jag förstår det hela rätt så kommer det att sändas nu på söndag kl 14.  Lägger ut länk när den kommer upp.

2 kommentarer:

  1. För mig var det radiodebut. Jag tycker vi skötte oss bra!

    SvaraRadera
  2. Det märktes inte. Du kändes som ett riktigt proffs.

    SvaraRadera