Staffars Seriers Blog: Läsecirkeln 16/12 inställd

08 december 2010

Läsecirkeln 16/12 inställd

På grund av en oväntad julkonsert med min bonusdotter som krockar med med läsecirkeln så ställer jag inte träffen den  16/12 vi skjuter på den till mitten av januari.  Preliminärt den 20/1.


Jag har börjat fila på vårprogrammet och det blir lite av en mangatema till en början. Vi kommer att ha Bunny Drop i februari och Tezukas vuxenseriereromaner i mars. Därefter har jag inte bestämt mig utan är öppen för förslag. Vore kul med en klassisk fransk/belgisk serie att diskutera men jag kan inte riktigt bestämma för vilken. Svenskt är också på tapeten. Kanske första numret av Utopi från Kolik?

1 kommentar:

  1. Kämpa inte emot.. Du vet att du vill förolämpa Moulinsart... Prata Tintin!!

    SvaraRadera