Staffars Seriers Blog: Efter tre månaders sjukfrånvaro är jag tillbaka

16 januari 2012

Efter tre månaders sjukfrånvaro är jag tillbaka

För tre månader sedan lockades jag att göra comeback på badmintonplanen. De första 45 minuterna gick bra men sedan så var olyckan framme och jag bröt benet straxt under knät. Fyra skruvar och en platta samt en hel del rehab är jag nu tillbaka i butiken och det känns väldigt skönt. Inte minst för min min familj som nog är glada att ha mig ur huset.

Första dagen har varit trevlig med flera som kom förbi för att hälsa mig välkommen tillbaka vilket jag är oerhört tacksam för. Det fanns även tid till att göra lite omorganisering. Något som vi funderat över väldigt mycket över den senaste tiden. Nu med ny energi så kunde jag inte låta bli utan arrangerade om den här sektion.

Namnhyllan och gamla nyhetssektionen

Det är vår namnhylla och resterna av vår gamla nyhetssektion som vi inte riktigt haft koll på vad vi skulle göra. Vi gjorde en ny som vi kombinerade med tidningssektionen för att tidningarna stod på ett ställe som hade mer utrymme runt omkring sig än vad nyhetssektionen hade. Vi skall vara ärliga och erkänna att det inte har funkat som vi hade hoppats så nu är nyhetssektionen tillbaka på sin gamla plats.

Nygamla nyhetssektionenNyhetssektionen skall trimmas in lite den närmaste veckan. Förmodligen kommer översta raden vara vikt åt det fåtal serietidningar som vi fortlöpande plockar in.  Andra raden uppifrån kommer att vara det som kom in i den senaste leveransen och raden därefter  föregående veckas leverans men som sagt det är något som vi kommer att pyssla med de närmaste veckorna.

Namnhyllan har fått mer struktur
Detta har gjort att vi äntligen har en betydligt mer överskådlig sektion med författare istälelt för en lång rad och två rader lite mer till höger. Nu står allt kompakt och i bokstavsordning. Jag har även sorterat några extra populära serier högst upp. Funderar på att byta ut ett par och eventuellt lyfta in Unwritten in där.

En väldigt trevlig bieffekt av omorganisationen var att butiken kändes väldigt mycket luftigare och att vi fått bättre belysning på alla nya album. Det finns fler planer på att organisera om butiken så att den blir ännu luftigare och inte minst mer lätt överskådlig.

Första dagen avklarad. Känns bra ^_^

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar