Staffars Seriers Blog: Staffan borta en tid, butiken öppet som vanligt

23 oktober 2011

Staffan borta en tid, butiken öppet som vanligt

Staffan har efter ett våldsamt badmintonspelande (givetvis var det första gången på 10 år som han spelade) lyckats bryta knät och är sjukskriven till och med mitten av december.

Butiken kommer att vara öppen som vanligt och webbshoppen kommer att uppdateras regelbundet så de grundbitarna i verksamheten kommer inte att förändras. Däremot kommer nog närvaron på bloggen, twitter, facebook och dyl minska en del. Twitter och Facebook kommer Håkan att hålla koll på och svara på frågor allt eftersom det droppar in men hinna med bloggande och aktivt twittrande kommer vara nog så jobbigt med tanke på allt som behövs göras. Speciellt som ni tänkt stödköpa en massa serier hos oss just nu, eller hur? ^_- Skämt åsido, så skulle det verkligen uppskattas om ni kunde köpa ett extra seriealbum nästa gång ni är inne, oväntade lönekostnader är verkligen inte roligt.

2 kommentarer:

  1. Aj aj aj!
    Blåser och skickar mina sympatier. Hoppas det går att laga på ett bra sätt.

    Katarina (nu med helt men otränat knä)

    SvaraRadera
  2. Det var tråkigt att höra. Hälsa att han skall krya på sig (och se till att han har tillräckligt med serier att läsa så blir konvalscensen förhoppningsvis lättare att uthärda)!

    SvaraRadera