Staffars Seriers Blog: Samtalet om manga nu på Youtube

04 oktober 2011

Samtalet om manga nu på Youtube


Den okända man som jag numer kallar "Jeff" gav sig till känna i kommentaren och har lagt upp nästan hela samtalet på Youtube. Han skriver själv i beskrivningen till filmen att:

Videon är inspelad med min mobiltelefon, vilket är anledningen till att kvalisorten är ganska dålig, ljudet blir lite osynkat och videon är väldigt skakig. Vid två tillfällen så faller även några sekunder bort, då min telefon stängde av kameran för att jag blev uppringd. Videon tar även slut efter en och en halv timme då minnet på min mobiltelefon tog slut. Jag räknade inte med att spela så länge, men som Tomas Antila sade: det är svårt att få stop på manganördar när de väl börjat prata om sitt intresse.
Filmen är rätt lång nästan 90 minuter då vi pratade mycket mer än planerat.

Jag noterar även att bloggen flaskposten har skrivit om samtalet i rätt positiva ordalag.

1 kommentar: