Staffars Seriers Blog: En adventskalender av signeringar

26 november 2012

En adventskalender av signeringar

Oj, oj, vilken "adventskalender" av signeringar som har bullat upp för er. Varje lördag i december mellan kl 13-15 kommer det att finnas minst en serieskapare här och signera för er. Faktum är att vi tjuvstartar redan på onsdag med en debutant. Schemat ser ut som följande:

28/11 kl 17-18.30 Jenny Berggrund


Jenny har funnits i fansin-världen där hennes fansin Ink fått stor uppmärksamhet. Nu har hon omarbetat serien lite och fått den tryckt i ett större format. Resultatet är spektakulärt och jag tycker det är en imponerade albumdebut. Hoppas att ni tar tillfället i akt att få denna Göteborgskas signatur.


1/12 kl 13-15 Joakim Pirinen

Det är med stor glädje som vi kan erbjuda en signering med sveriges mest uppburna serietecknare genom tiderna. Socker-Conny, Jävla svin och Kvartet Kolossen och den nya pärlplatteboken kommer alla att finnas tillgängliga hos oss. Apropå Socker-Conny vet ni om att Staffar finns med på en sida i den? Ta reda på vilken så kan ni få den sidan signerad också om ni har tur!

8/12 kl 13-15 Jakob Nilsson

Den här boken är så rykande färskt att recensionsdagen kommer veckan efter signeringen. Färjkarlen är Nilssons andra adaption av Stieg Trenter. Den första var Roparen och kom för ett antal år sedan. För er som missat den så kan jag berätta att den är gjord i en härlig Tintin-liknande stil med vackra Stockholmsmiljöer från förr.

15/12 kl 13-15 Sylvain Runberg och Kim W Andersson

Den franske serieförfattaren Sylvain Runberg som är mest känd i Sverige för Albumförlagets utgivning av Hammerfall (den rykande färska fjärde delen kommer finnas tillgänglig för signering). Övriga böcker från Runberg som vi kommer ha är sf-serien Orbital och den historiska deckaren Darwin's Diary. Vi hade hemskt gärna erbjudit den franska versionen av Millenium-trilogin men det är ingen som ger ut den på svenska. Vi kommer även ha en av våra favoriter bland de svenska serietecknarna (favorit = kund hos oss) Kim W Andersson. Kim är mest känd för sina romantiska skräckserier i Love Hurts som gått både i Nemi och i Utopi Magasin men även sin serieroman Alena. Han var även hjärnan bakom Johnossi Comix och kommer i vår vara med i serieantologin som utspelar sig i Cirkelns värld.

22/12 kl 13-15 Lina Neidenstam

En av våra mest framgångsrika signeringar någonsin var med med Lina för två år sedan. Vi hoppas givetvis kunna upprepas succén med Maran-kalendern och hennes övriga två seriealbum. Även Lina kommer att vara med i Cirkeln-serieantologin.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar