Staffars Seriers Blog: Lyckad Joanna Hellgren-signering

12 november 2012

Lyckad Joanna Hellgren-signering

Det var väldigt trevlig signering i lördags med Joanna "Frances" Hellgren. Vi sålde ett antal böcker och Joanna gjorde fantastiska teckningar till alla som köpte hennes album. Tyvärr glömde jag mobilen hemma så det blev inga foton så ni får tro mig när jag säger att vi som är här hade mycket trevligt. Svårt att ha något annat är Joanna är en av sveriges varmaste seriepersonligheter. Hennes utställning på arkitekturmuseet är nu slut förresten så finns det någon någonstans i landet som vill ha en unik serieutställning på bl.a. lampskärmar så passa på.

Apropå utställningar så kom vi oundvikligen in på den fantastiska skyltutställning som hon gjorde åt oss för ett par år sedan och hur ingen av oss har särskilt bra bilder från den. Så är det någon som sitter på några foton som visar upp den så får ni hemskt gärna skicka in den till serier@staffars.se.

Nu på lördag kommer vi ha Li Österberg här på signering så då är ni väldigt varmt välkomna att få hennes böcker, kanske allra helst. Det är inte så här det skall vara eller Nekyia som är hennes mest personliga böcker.

Kommande signeringar:
28/11 Jenny Berggrund
1/12 Joakim Pirinen
22/12 Lina Neidenstam

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar