Staffars Seriers Blog: Äntligen en "om oss" sida

25 september 2013

Äntligen en "om oss" sida

Nu har jag äntligen fått upp en "om oss"-sida som är lite torftigt utförd då jag har få roligar bilder på butiken och på oss som jobbar här. Men nu har vi i alla fall en liten presentation av oss som jobbar här och ett par av våra alumni. Slog mig just att jag glömt att skriva om Staffars första anställda Lars Andreasson i alumni-sektionen.

Tog en titt på våra gamla SPOSF och inser att de borde fräschas upp speciellt gillar jag att svaret om vår kontokortsmackapär känns väldigt gammal. Vet ens dagens ungdomar var telefonlinjer var för något. På den tiden vår mackapär gick på telefonledningen så hände det rätt ofta att vi bröt telefonsamtal för att dra kort. Något som jag inte tror någon butik gör nuförtiden.

Nåja, för att få lite frågor har jag öppnat upp ask.fm/Staffars så släng lite frågor där så skall jag svara.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar