Staffars Seriers Blog: Får man tigga fanbilder på sig själv?

23 september 2013

Får man tigga fanbilder på sig själv?

Jag håller på att skriva lite om butiken för att lägga till att en sida där jag presenterar butiken och vi som jobbar här men den känns väldigt tråkig utan bilder på oss och butiken. Foton skulle jag kunna ta men vi sysslar ju ändå med tecknade serier.  Vi har några bilder som Rocky-strippen om en konversation Martin Kellerman och jag hade (finns i tredje albumet! Here comes Bubbles!!!), Joakim Pirinen tecknade Staffar i Socker-Conny (när Socker-Conny pluggar filosofi) samt den här bilden av Monica Hellström (minns ni henne? Saknar ärligt talat väldigt mycket)
2007 tecknade Stef Gaines den här bilden på vår entré.
 Som ni märker så är det rätt gamla bilder som vi har och det vore kul med lite uppdaterade bilder som jag kan lägga ut på en "om oss-sida" och i bloggen. Tyvärr kan vi inte betala något så detta är rent tiggeri och det ber jag väldigt mycket om ursäkt för. Om du är en väldigt generös person och tecknar så förse mig med en länk till din hemsida så lägger jag in den i samband med bilden och i den här bloggen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar