Staffars Seriers Blog: Rockymagasinet

29 juli 2005

Rockymagasinet

Jag läste senaste numret av Rocky-tidningen och jag måste säga att jag verkligen gillar formatet på tidningen. Att blanda in serier med vanliga artklar har iofs förekommit sedan Allers veckotidning men det känns skönt att serierna har uppdateras till 2000-talet och framför allt att de får ta plats. Det enda som stör mig är att jag inte är särskilt intresserad av Hip Hop så även om intervjuerna är rätt intressanta så räcker det gott, jag behöver inte mer i tidningen av det men det är ett mindre problem som förmodligen är ett positivt i det stora hela.

Frågan är egentligen hur tidningen kommer att klara av att utvecklas. Snart så har det nått det stadiet där de flesta av skribenterna har skrivit av sig det som ligger de varmast om hjärtat, kommer de att kunna ha råd att plocka in nya artikelförfattare? Andra frågor jag ställer mig är bl.a. Hur går det med seriematerialet? Rocky har gjort ett semesteruppehåll nu, vad kommer de att fylla nästa nummer med? Varför går de till en början åt så hårt med det nya materialet var har de inte med Rocky-klassiker?

Jag hoppas att tidningen kommer att klara av de hinder som den har framför sig för det är verkligen en brist på intressanta manstidskrifter i pressbyrån.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar