Staffars Seriers Blog: Idag är en bra dag

06 oktober 2005

Idag är en bra dag

Om du gillar deluxe utgåvor av serier. Tror aldrig jag varit med om dess like när det gäller veckosändningarna. Först och främst så kom den kompletta Kalle & Hobbe utgåvan ut. En trevolyms set box med alla stripparna. Otroligt tung utgåva, (jag skämtar inte du kan använda den i din styrketräning. Maffig och dyr, vi vill ha 1650 kr för den. Förutom det så kom Absolute Watchmen in. I DCs Oversized format med en snygg slipcase. Kalle och Hobbes är lite för billig egentligen. Vad är det för fel med att gör något snyggt på ryggen? Det är ju trots allt så den kommer att synas i de flesta hem.

Till det kan du lägga att DC dessutom fick ut den inbundna V for Vendetta-utgåvan med betydligt bättre val av papper än den svenska utgåvan (som fick serien att se bedrövlig ut) och med den härligt murriga färgläggningen samt jubileumsutgåvan av Arkham Asylum i mjuka pärmar.

Har du pengar att spendera så har du några val just nu :-)

1 kommentar:

  1. Nu får du för i Helvitte sluta! Jag ska ju bli av med min lägenhet på fredag. Vet du hur frestande det är att bara köpa Calvinboxen och flytta in där istället?

    Mmmmmmm... Meesa feels the fire of booklust!

    SvaraRadera