Staffars Seriers Blog: Att jag aldrig lär mig

25 mars 2006

Att jag aldrig lär mig

Det finns saker jag tycker att jag borde lära mig. Att det blir strul de veckor när previewskatalogen kommer, att inte dricka öl med polarna kvällen innan man skall upp tidigare än vanligt, att det bara är halvtimmes trafik på lördagsbussarna mm.

Blev en lång dag igår som nog egentligen började kvällen innan med en trevlig kväll med vännerna på krogen. Det blev dock sent men jag hann med den sista bullertranan hem. Upp sedan (för mig i alla fall) tidigt med en veckas för lite sömn i kroppen för att ta emot veckans leverans av nya fräscha serier (nytt album av Alan Moore som skrev V för Vendetta, skynda fynda). Tack och lov kom den i utlovad tid så jag var inte där förgäves. Det fanns även en liten överaskning i sändningen en leverans av album som jag inte fått någon förvarning om, trevligt men extraarbete den här dagen som redan är stressig nog som den är.

Extrapersonen som hjälper till med webbshoppen dök även han upp utlovad tid. Robert däremot visade sig vara justerad och behövde vila upp sin ömmande fot vilket gjorde att allt vanligt butiksjobb hamnade hos mig. Den extra timmen gjorde dock att jag hann gå igenom allt till lagom till lunch så när väl eftermiddagsruschen kom så hade jag till och med hunnit få ut nyinkommet-mailet, kände mig så stolt.

Staffar himself dök upp vid en timme innan stängningsdags då vi är i slutfasen av vår månadsorder. Vi kom en hel del på vägen men det gjorde att jag inte kom iväg från butiken förrän efter 8. Var oerhört trött men tack och lov så var det en hel del skoj manga med i leveransen vilket är alldeles lagom att läsa en slö fredagskväll när till och med TV är för ansträngande att hänga med i.

Idag känns däremot rätt underbar, även om jag som alltid glömmer bort att det bara är halvtimmes trafik på bussarna men med det underbara solsken som är var det en ren fröjd att gå bort till bullertranan. Sol gör verkligen underverk, det var till och med ett rent nöje att stå i skjortärmarna och sopa bort grus från trottoaren. Nu är det bara att vänta på att kunderna skall ramla in från sina lördagspromenader så skall nog den här dagen bli riktigt lyckad den med. :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar