Staffars Seriers Blog: Sunkdag

23 mars 2006

Sunkdag

Imorse var planeringen så lätt och enkelt. Jag tar hand om sändningen medan extrapersonalen inventerade och scannade disney-albumen & Robert sprang som en galning med kartonger med lagret. Sedan så kom verkligheten ikapp. Först så visar det sig att sändningen kommer först imorgon vilket suger då det är lönefredag för många så det kommer vara stressigt med kunder i butiken. Ringde i alla fall fraktfirman och meddelade att jag kommer vara här vid 11 imorgon i förhoppningen att de kommer med leveransen då, fast eftersom det är kataloger som är med så kommer de väl att dyka upp vid tretiden imorgon.

Extrapersonelen visade sig inte ha de nödvändiga programmen på sin bärbara dator så han försvann hem för att ordna det. Får se till att hans arbete är förberett imorgon så att han kan jobba självständigt imorgon då jag inte kommer att ha tid att hjälpa honom.

Robert stukade foten häromdagen så han kunde inte springa så mycket som hoppas. Dock lyfte han mitt humör en hel del vid lunchdags då han in någon märklig hälskostknäpp införskaffat havregryn för att äta gröt till lunch och inte vilka havregryn som helst. De var berikade med fibrer vilket endast kan betyda att han är en gammal, gammal man. Det såg oerhört oaptiligt ut vilket jag med mycket nöje talade om för honom. Själv hade jag ätit en fullt ok lunch med friterade räkor från kinakrogen i närheten vilket jag påminnde honom om. Det hela slutade med att jag nu har ett nytt smeknamn som jag kommer bära med stolthet.

Fick spendera dagen med att tömma en bokhylla med tidningar som skulle iväg till lagret och det var verkligen en upplevelse då vi kommit fram till hyllan där jag gömt undan tidningar från tidernas begynnelser då de inte sålde. Varje hög jag plockade fram åtföljdes av "Vad tusan är det här? Gamla Sonic Disruptors? Elfquest-tidningarna från Marvel? KELLY GREEN?". Nåja allt var inte hemskt utan vi hittade ett par album som vi trodde var slut sedan länge som vi nu kan sälja och några tidningar som när väl nya webbshoppen är på plats mycket väl kan säljas.

Känns oerhört bra att jag skall träffa vänner senare på Broder Tuck för att dricka bort våra sorger. Synd bara att jag lovade att stiga upp en timme tidigare än vanligt för att vänta på en sändning som nog inte kommer.

1 kommentar:

  1. Klart du inte är kl 11 som vi hardcore serieförsäljare är. Gröt känns dock rätt lämplig mat så här dagen efter.

    SvaraRadera