Staffars Seriers Blog: Godbitar från senaste leveransen

20 mars 2008

Godbitar från senaste leveransen

Hej & Glad påsk på er!

Inte så stort sändning den här veckan men många godbitar. Vi tar i alfabetisk ordning idag och börjar med en oväntad godbit. All We Ever Do Is Talk About Wood Gn är en samling skämtteckningar som i teckningsstil påminner till viss del om Ivan Brunetti men dock inte i innehållet som är betydligt snällare.

En superhjälteseriernas stora klassiker kommer äntligen i nyupplaga. Batman The Killing Joke har varit ur tryck hur länge som helst. Oerhört kul att den äntligen kommer finnas tillgänglig även om det är som en iofs rätt trevlig Hard Cover.

Dungeon Monstres är den femte bokserien i Dungeon-universumet. Den här gången så fokuserar de på de olika monster som äventyrarna slåss mot. Sfar och Trondheim stor för manus men de har plockat upp gästartister för att teckna de olika äventyren. I den här boken är det bl.a. den mycket uppskattade Christophe Menu som tecknar.

Mineshaft är en fansintidning som vi ökat antalet ex vi har beställt nummer för nummer. Det är en rätt skoj blandning av tecknare som har medverkat bl.a. Crumb med dotter, Mary Fleener, Bill Griffith mfl. Kort och gott Fantagraphics 80-tals uppställning.

Princess Midnight är Andi Watsons nya serie som verkar vara en ren barnserie. Kul att se att han verkar gå tillbaka till en mer ren stil efter hans senaste teckningsexperiment som jag inte tyckte om.

War is hell är Garth Ennis senaste miniserie om krig. Det verkar på första numret som om han inte tänker försöker göra en glorifierad krigsbild. Stämningen i serien ligger i linje med titeln.

Sedan har vi sett till att köpa in så att vi har ett komplett utbud av First Seconds alla album, för alla er som frågat efter det.

Som vanligt så finns resten av listan att beskåda här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar