Staffars Seriers Blog: Godbitar från veckans sändning

13 mars 2008

Godbitar från veckans sändning

Efter de senaste veckornas rätt små leveranser är det en fullmatad sådan den här veckan med huvudsakligen gamla favoriter som kommer med nya och väldigt mycket manga.

Om vi börjar med det nya så har första numret på Serenity-miniserien kommit och för en gångs skull är jag imponerad av att tecknaren lyckas fånga personerna från miniserien väldigt bra. Joss Whedon står för historien så det ligger förmodligen väldigt nära Firefly i tonen.

How to Make Webcomics är just var det låter som en bok om att göra webbserier. Till skillnad från många andra sådana böcker så är den här skriven av framgångsrika webbserieskapare som Scott Kurtz så jag räknar med att den kommer att ha många bra tips för dig som är intresserad av en sådan karriär.

En gammal ungdomshjälte kommer tillbaka i Lobo- Portrait of a Bastich som innehåller de två första miniserierna om allas hjälte i en behändig volym. Kul att se att DC inte glömmer bort bra serier utan ser till att hitta billiga

På tal om gamla hjältar var det oerhört kul att det äntligen kommit ett nytt nummer av Palooka-Ville. Det var inte i går direkt.

Brian Woods antikrigsserie om New York under belägring, DMZ kom med sitt fjärde album den här veckan. Varmt rekommenderad som en av de absolut bästa Vertigo-serierna just nu.

Slutligen så har vad som förmodligen är min största "Guilty Pleasure" som amrisarna säger dykt upp med sitt tredje album. Empowered blandar Adam Warrens humor med superhjältar, relationer och sex på ett riktigt underhållande sätt.

Som vanligt hittar du hela listan över vad som har kommit in på nyinkommet-sidan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar