Staffars Seriers Blog: Håkan vågade inte posta det här

17 mars 2008

Håkan vågade inte posta det här

Vi är inte nördar. Så var det sagt.

För många är Comic Book Guy i Simpsons urtypen för seriehandlare, men ni, kära läsare och kunder, vet att vi inte är nördar. I alla fall inte i den utsträckningen. I söndags hände dock något som skakade oss här på Staffars i våra grundvalar.

I goda vännners lag, mellan Guitar Hero (mainstream och helt acceptabelt!) och andra aktiviteter, plockades Trivial Pursuit ner från hyllan. Inte standardspelet. Inte genius-utgåvan. Utan Star Wars Trivial Pursuit, Classic Trilogy Edition.

Jag vet inte riktigt hur det hände. Star Wars TP var definitivt inte nånting som jag eller någon annan förväntade oss att spela. Men nu låg det på bordet och någon måste ju vinna. Varför annars spelar man?

Vi är ju som sagt inte nördar. Speciellt inte Star Wars-nördar. Vi har sett filmerna, men vi dissekerar inte romanerna som utspelar sig i det utökade universumet. Vi vet inte vem Lukes fru är. Likväl måste ju nån vinna. Fast ingen VILL vinna.

Vad som verkligen förändrade hur jag nu ser på Staffan var att han erkände att han klarade vissa frågor endast tack vare att han spelat Star Wars-kortspelet(!).

Staffan = Supernörd.

Håkan

1 kommentar:

 1. (^.^)/ hej! ♪
  Det kan ju vara så att vissa människor (dvs Staffan) har lätt att lära sig saker, ord, namn etc för att han är smart
  \(^○^)人(^○^)/ ♪ ♪ ♪ ♪

  Men jag vill bara säga:
  (ノ^^)ノ———————※※☆★Grattis!!★☆

  SvaraRadera