Staffars Seriers Blog: SPOSF Svar På Ofta Ställda Frågor

14 mars 2008

SPOSF Svar På Ofta Ställda Frågor

Nej, vi har inte något gemensamt med grannbutiken annat än de också säljer serier,

Nej, vi handlar inte med begagnat

Nej, det spelar ingen roll om de ser ut att vara nya. Vi handlar inte med privatpersoner punkt.

Nej, vi har inget samarbete med amerikanska seriebutiker så vi kan inte jaga fatt på det där lösnumret av Uncanny X-men från 80-talet som du söker efter.

Vi avrundar alla album till närmsta femtioöring därför att annars så skulle vi få ha album som det skiljer femtio öre i pris mellan och det är bara fånigt. Dessutom är det min hyllning till vårt mest värdelösa mynt. Kunde folk hylla 50-lappen medan den är bort kan jag hedra 50-öringen medan den fortfarande existerar.

Jo, jag heter Staffan och ägaren heter Staffar. Vi är inte samma person eller ens samma personlighet så det är inte så krångligt som det låter.

Nej, Håkan tänker inte byta namn till Stephan.

Ja, vi har frågat.

Nej, jag har inte läst allt som finns i butiken då skulle jag vara vansinnig.

V för Vendetta är mitt favoritalbum.

1812

Nej, manga är inte en stil utan geografisk benämning

Ja, vi vet att butiken är för liten för vårt enorma sortiment.

Ja, jag skall blogga mer.

3 kommentarer:

 1. Ah, jag undrade just vad det där Tchaikovskystycket hette.

  SvaraRadera
 2. Jag har alltid undrat vem som är Staffar, så nu vet jag vilka två som inte är det i alla fall. :) Bra för folk som mig, som bara kan besöka butiken några gånger om året att kunna få lite koll på saker och ting. /My

  SvaraRadera
 3. My: Det kommer att komma ett utförligt schema som förklarar skillnaden en gång för alla om vem som är vem i butiken.

  Dartbird: Det var så lite så.

  SvaraRadera