Staffars Seriers Blog: Godbitar från veckans sändning

29 oktober 2008

Godbitar från veckans sändning

Vi tar väl godbitarna i alfabetisk ordning den här veckan. Jag får hitta på någon ny variant till nästa vecka. Bourbon Island 1730 Gn är en ny piratserie som Lewis Trondheim tecknat. Verkar otroligt skoj och kommer att passa alldeles utmärkt bredvid Blains Isaac the Pirate.

Complete Peanuts fortsätter att rulla på med tionde volymen och femte boxen.

På tal om saker som rullar på så kom min favorit "guilty pleasure" Empowered med sitt fjärde album. Humor och sexig action av Adam Warren som går ut på att hitta styrkan inom sig eller något annat flumsjäl.

DC fortsätter med sin Delano-utgivning Hellblazer Family Man Tp samlar en av de bästa historierna från Delanos penna och är mycket varmt rekommenderad.

Mike Mignola återvänder till Hellboy och både skriver och tecknar Hellboy In The Chapel Of Moloch som är en sk One Shot dvs gjord i en serietidning.

Ruto Modan slog igenom rätt stort med Exit Wounds, Nu kommer uppföljaren Jamilti and other Stories som även den behandlar ungdomar i Israel, ser väldigt intressant ut.

Joker Hc är skriven av Brian Azzarello och är en hårdkokt historia berättad av en av Jokern hjälpredor. Själv tycker jag att den här Jokern påminner betydligt mer om den senaste filmjokern än någon annan version jag har läst. Funkar rätt bra som en skräckhistoria också tror jag.

Slutligen så kom Previews kom in den här veckan och vi kommer att göra vårt prenumerantutskick på måndag.

Som vanligt hittar du hela listan över vad som kommit in på nyinkommet-sidan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar