Staffars Seriers Blog: Previews, genomgången återigen!

23 oktober 2008

Previews, genomgången återigen!

Då Staffan i det närmaste utmanade mig att blogga, kunde jag ju inte göra annat än att leva ner till hans förväntningar. Men nu är Staffan snart tillbaka, så kanske det är dags att göra ett inlägg trots allt för att visa att vi lever. Och hur gör man det bättre än att gå igenom den senaste Previews-katalogen och peka på saker vi tycker är värda att uppmärksammas. Som t.ex.:
INCOGNITO #1
Written by ED BRUBAKER
Art & Cover by SEAN PHILLIPS
32 PGS./Mature Content/No Ads $3.50

Allas vår favoritserie (den är en personlig favorit i alla fall!) Criminal tar paus ett tag medans Brubaker och Philips ger sig på nånting lite annorlunda. Eller, nja, en skurk som fått vittnesskydd som låter som nånting som kunde funkat i Criminal, och mycket riktigt funderade Brubaker på att göra den här berättelsen som en del av den tidningen, men bestämde sig till slut för att göra en ny tidning; en tidning som känns lik Sleeper i ton och kraft—det är ju en superskurk vi talar om!
Staffar fastande bl.a. för:

ROLLING STONES: 1970'S-ERA UDF ACTION FIGURES
KEITH RICHARDS Figure SRP: $19.99
MICK JAGGER Figure SRP: $19.99

Det hjälps inte, när jag kom fram till den här sidan i katalogen så spred sig ett stort leende øver mitt ansikte, detta trots att jag inte är något Stones-fan! Men dom här figurerna av Stones ledare är bara før rätt!! Helt klart den här månadens coolaste produkter!

Detta och mycket annat kan du läsa om i vår genomgång av oktober-Previews.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar