Staffars Seriers Blog: Tillbaka i selen igen

27 oktober 2008

Tillbaka i selen igen

Första dagen på jobbet igen och det känns som om jag knappt varit borta. Däremot så verkar det ha hänt en del i min frånvaro. Finanskris och kronfall, storbråk i Seriefrämjandet, uppköpta förlag i USA och en hel del annat. Jag skall försöka ta mig igenom serienyheterna under veckan men det stora är väl finanskrisen som nog kommer sätta sina spår framöver. Kronkursen har inte varit skojig läsning och det är nog något som vi måste justera rätt snart misstänker jag. Förmodligen redan till nästa leverans.

Håkan och Staffar har i alla fall jobbat hårt i min frånvaro. Inte minst med saker som jag glömde nämna innan jag åkte. De klarade ut det med den äran vilket jag är oerhört tacksam för. Nästa semester skall jag dock se till att lämna papper på vad som behövs ordnas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar