Staffars Seriers Blog: Godbitar från den senaste leveransen

18 februari 2010

Godbitar från den senaste leveransenEn liten leverans den här veckan men en tung bok (bokstavligen) fanns med. King Aroo som Staffar skrev i sin previewsgenomgång. Läs den och köp sedan boken. Själv tycker jag att den påminner lite i teckningsstilen om Pogo och även lite berättarmässigt finns det influenser därifrån. På det hela taget så känns detta  som ett väldigt trevligt tillskott till IDWs Library of American Comics. Nu väntar jag bara på att de skall plocka upp Barnaby.

Warren Ellis pulpserie Ignition City får sitt första album. Kvinnligt flygaress i historisk SF-miljö kan nog sammanfatta handling och miljö rätt bra. Väl värt att notera att trots att det är Avatar så är det en hyfsad tecknare den här gången.

Loka Kanarps favoritalbum Skim kommer i en billighetsutgåva. Är tyvärr en av de där serierna som blivit liggande för mig av någon anledning så jag har inte så mycket att tilläga förutom att det vunnit och/eller blivit nominerad till ett antal olika priser även utanför seriesfären. Efter stambytet skall jag ta itu med min Pile-of-shame.

Utöver det är inte så mycket utan jag passar på att nämna en serie som jag faktiskt oförklarligt glömde i förra veckans genomgång. All-Star Superman kommer med sitt andra album och avslutande album i mjukpärmsutgåva.  Detta är en av de bästa superhjälteserierna som publicerats de senaste 10 åren. Oerhört bra på alla sätt och vis.

Allt finns som vanligt inlagt i shoppen och på vår nyinkommet-sida.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar