Staffars Seriers Blog: Previewsgenomgången klar för första gången på ett år

12 februari 2011

Previewsgenomgången klar för första gången på ett år

Uj, är det ett helt år sedan vi senast gjorde en previewsgenomgång. Vad kan jag säga, tiden har inte funnits för mig men nu tog jag mig i kragen och gjorde en genomgång av kommande serier. Har även kostat på lite och grävt fram omslag till de allra flesta serierna som jag nämner.

Förhoppningsvis hittar ni något som verkar intressant i den här katalogen. Det kanske är lika bra att nämna att deadline för beställningar är nu på fredag. Flyttad från tisdagar eftersom distributör skall leverera serier en dag tidigare i veckan till amerikanska seriebutiker. Men ni hinner fortfarande läsa igenom previewskatalogen.

Ett smakprov skall ni få:

DARK HORSE

Dark Horse Presents #1
Frank Miller (W/A/Variant Cover), Harlan Ellison (W), Howard Chaykin (W/A), Neal Adams (W/A), Richard Corben (W/A), Carla Speed McNeil (W/A), Michael T. Gilbert (W/A), Randy Stradley (W), Paul Chadwick (W/A), David Chelsea (W/), Patrick Alexander (W/A), and others
On sale Apr 20 FC, 80 pages $8.99 Ongoing

Dark Horse återlanserar sin första titel och de gör det med en stjärnuppsättning av skapare. Jag är mest glad åt att se att Paul Chadwicks Concret kommer med nya serier, då jag är fullkomligt förälskad i den seriens stämning och inte minst Chadwicks otroligt stämningsfulla teckningar. Jag är dessutom nyfiken på vad Howard Chaykin hittar om det är något som han har fått helt fria händer till att göra. Annars så är det en hel del som jag undrar över som t ex kommer vi att återse gamla DHP-favoriter som the Creep, Roachmill eller kanske till och med Black Cross. Ett varnings finger måste räckas för förhållandet pris/sidantal som är lite väl hög. Vi får även se om det kommer att komma några oväntade debutanter som överaskar positivt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar